Kawaipiano.fi:n myyntiehdot yksityisasiakkaille, yrityksille ja yhteisöille.

Kawaipiano.fi:n omistaa
Juhl-Sørensen A/S
Engmarken 22
8220 Brabrand
CVR: DK10859573

 

1. Kawaipiano.fi:stä ostaminen

Kauppojen katsotaan syntyneen, kun olet ottanut vastaan laskun Kawaipiano.fi:stä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, jotka johtuvat esimerkiksi valuuttakurssien muutoksista, sodasta, terrorismista, luonnonkatastrofeista, meistä riippumattomista toimitusten peruuntumisista, kulujen muutoksista, loppuunmyydyistä tuotteista, painovirheistä tai muista force majeure -syistä. Jotkut tuotteet voivat olla loppuunmyytyjä tai niiden toimitus saattaa venyä tavarantoimittajiemme  toimitusvaikeuksien vuoksi.

Ostos rahastetaan, kun tuote lähtee varastolta. Toimitusaika on yleensä noin 4-8 arkipäivää.

2. Hinnat ja sopimukset

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy 24% arvonlisävero ellei toisin mainita. Kaikki sopimukset tehdään suomeksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä -korjauksiin, mikäli hinnoissa on epäselvyyksiä esimerkiksi  loppuunmyynnin, painovirheiden tai muiden erehdysten vuoksi.

3. Muuta

Kaupat tehdään sillä hinnalla, joka on voimassa tilaushetkellä. Noudettavien tuotteiden hinta on tilaushetkellä voimassa ollut hinta.

 4. Peruutusehdot

Mikäli haluat peruuttaa jo tehdyn tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kawaipiano.fi ja laita viestin otsikoksi “Peruutus”. Kerro viestissä, milloin teit tilauksen ja anna tilausnumero. Jos olet jo saanut tilausvahvistuksen sähköpostitse, voit vastata sähköpostiin ja vaihtaa otsikoksi “Peruutus”. Huolehdi, että tilausvahvistuksen tiedot jäävät sähköpostiin.

Peruutuksen tulee tapahtua samana / seuraavana päivänä klo 14 mennessä tilauksen tekemisestä.

5. Tilausvahvistus

Kawaipiano.fi säilyttää tahollaan alkuperäisen tilausvahvistuksen, kun se on lähetetty asiakkaalle.

6. Maksaminen

Voit maksaa seuraavilla tavoilla:

Mastercard
Maestro
JCB
American Express
Visa Electron
Visa
Maksusitoumus

Viimeinen maksuvaihtoehto on tarkoitettu ainoastaan yrityksille ja yhteisöille edellyttäen, että asiasta on sovittu etukäteen Kawaipiano.fi:n kanssa.

7. Palautusoikeus

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, se on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan käyttämättömänä ja vahingoittumattomana. Palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta. Liitä palautuksen mukaan alkuperäinen lasku.

 Kawaipiano.fi ei ota vastaan palautuksia, joiden rahtia tai postitusta ei ole maksettu. Hyvitämme ostohinnan tilillesi 14 vuorokauden sisällä. Voit myös vaihtaa tuotteen toiseen, jolloin menettely on sama kuin palautuksessa: palauta tuote ja kerro, mihin sen haluat vaihtaa.

HUOM! Vaihto-oikeus ei koske tuotteita, jotka tehdään mittatilaustyönä tai muokataan ostajan toiveiden mukaan. Tuotteen muutos- / valmistusprosessin katsotaan alkavan tilauksen vastaanottohetkellä, minkä jälkeen kaupan peruminen ei ole enää mahdollista.

8. Reklamaatio-oikeus

Kuluttajansuoja on kaksi vuotta, jonka aikana sinulla on oikeus tilanteesta riippuen saada ostamasi tuote korjatuksi, vaihdetuksi vastaavaan, rahat takaisin tai rahallinen hyvitys, mikäli reklamaatio katsotaan aiheelliseksi. Reklamaatio-oikeuden ja takuun ero on seuraava: kuluttajansuojalain mukaan et voi reklamoida puutteita tai vikoja, jotka ovat syntyneet tuotteen käyttöönottamisen jälkeen.

Mikäli tuote odotusten vastaisesti menee rikki reklamointiajan puitteissa, se korjataan ilman kustannuksia joko yrityksemme tai valmistajan taholta. Reklamaatio-oikeus ei koske vikoja, jotka ovat aiheutuneet vääränlaisesta käsittelystä, muokkaamisesta tai huonosta hoidosta. Mikäli asiakas tekee tuotteen sähköisiin kytkentöihin muutoksia, Kawaipiano.fi ei vastaa mahdollisesti syntyvistä vahingoista, talletettujen tietojen menetyksistä tai muista epäsuorista vahingoista. Reklamaatioasioissa sovelletaan Suomen kuluttajansuojalakia.

9. Reklamaation tekeminen

Asiakkaan velvollisuus on tehdä seikkaperäinen selvitys havaituista vioista ja puutteista kohtuullisessa ajassa tuotteen vastaanottamisesta. Puutteellinen tai myöhässä toimitettu selvitys voi hidastaa reklamaatioprosessia. Reklamoitavan tuotteen voi palauttaa postitse osoitteeseemme. Mikäli reklamaatio tuotteesta ei ole aiheellinen ja/tai se palautetaan riittämättömästi suojaavassa paketissa, siitä koituvat kustannukset laskutetaan ostajalta. Jälkivaatimuksella tai ilman postimaksua lähetettyjä tuotteita emme ota vastaan.

10. Palautetut tuotteet, joissa ei todeta vikaa

Jos asiakas palauttaa tuotteen, jossa on kertonut olevan vikaa tai puutteita, se tutkitaan verstaallamme. Mikäli kuvailtua vikaa ei löydy, tuote lähetetään takaisin asiakkaalle. Vian etsimisestä veloitamme 25 euroa / puoli tuntia.

Vian etsimisestä laskutettava summa määräytyy täsmälleen siitä ajasta, minkä työ kestää. Kawaipiano.fi pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta kyseisen summan sekä postikulut jälkivaatimuksella, mikäli aiemmin veloittamamme hinta ei kata kuluja. Jos palautuksia on samassa lähetyksessä useampia, pitää tuotteiden määrä ja laatu kertoa lähetyksen mukana seuraavassa liitteessä. On tärkeää muistaa liittää mukaan kopio laskusta, josta käy ilmi reklamoitavan tuotteen ostopäivä, sillä muuten reklamaatiota ei voida käsitellä. Jälkivaatimuksella tai ilman postimaksua lähetettyjä tuotteita emme ota vastaan.

11. Palauttajan vastuu

Kaikki palautettavat tuotteet tulee pakata huolella. Mikäli tuote vahingoittuu puutteellisen pakkaamisen seurauksena, oikeus reklamaation saattaa raueta.

Tuote pitää lähettää palautuslähetyksenä Postin kautta, jotta lähetys on jäljitettävissä. Näin sekä lähettäjä ja vastaanottaja ovat selvillä lähetyksen kulusta. Kaikki Kawaipiano.fi:n lähettämät tuotteet on pakattu antistaattiseen pakkausmateriaaliin ja ne tulee palauttaa samoin pakattuna. Mikäli näin ei tehdä, palautettava tuote voi vahingoittua ja oikeus reklamaatioon saattaa raueta. 

12. Vastaamme mielellämme kysymyksiin

Mikäli haluat kysyä jotain, voit ottaa yhteyttää meihin osoitteessa

kawaipiano.fi

13. Erityisehdot yrityksille

Yritysten toimitusehtoja sovelletaan myös yhteisöille. Ehdot ovat samat kuin yksityisasiakkaille seuraavin poikkeuksin:
Yrityksillä ei ole palautusoikeutta. Mikäli tuote tilataan yrityksen osoitteeseen, ostaja ei voi olla yksityishenkilö.
Tuotteilla on vuoden reklamaatioaika kuitissa näkyvästä ostopäivästä. Vaihto tai korjaus eivät muuta reklamaatioaikaa. Kawaipiano.fi pidättää itsellään tuotteen omistusoikeuden, kunnes tuote on maksettu kokonaisuudessaan.
Kaikki kulut, joita omistusoikeuden siirtymisen viivästyminen aiheuttaa, jäävät asiakkaan maksettaviksi.
Maksun myöhästymisestä veloitetaan viivästyskorkoa 1%  jokaiselta alkavalta kuulta.

14. Online Dispute Resolution

Jos asiakas on Euroopan unionin alueella asuva kuluttaja, verkkokauppaan liittyviä sopimusvelvoitteita koskevien riita-asioiden ratkaisemiseen tuomioistuinten ulkopuolella voidaan käyttää tätä foorumia. http://ec.europa.eu/odr
Meillä on velvollisuus kertoa sinulle tämän ODR-foorumin olemassaolosta ja ilmoittaa tässä yhteydessä myös sähköpostiosoitteemme info@kawaipiano.fi