Alussa pianoissa oli käytössä perinteinen puukoneisto – ja se oli hyvä. 1980-luvulla kuvaan astui Kawain ABS-koneisto, ja se oli vielä parempi. Nyt voit kokea kolmannen kehitysaskeleen pianon kosketuksessa: vallankumouksellisen hiilikuituisen Millenium III-koneiston.

ABS-HIILIKUITUISET KONEISTON OSAT

Millennium III koneistossa on osia, jotka on valmistettu uudesta ABS-hiilikuidusta, komposiittimateriaalista, joka on yhdistelmä hiilikuitua ja ABS-styreeniä. ABS-hiilikuitu on uskomattoman kestävää ja jäykkää, ja sen ansiosta Kawain koneiston osat ovat kevyempia ilman, että vahvuudesta on jouduttu tinkimään. Kevyempi muotoilu teee Millennium III-koneistosta ennennäkemättömän nopean ja helpon soittajalleen. Toisto ja reagointi ovat upeat.

MIKROTEKNIIKKA

Hiilikuidun on sanottu olevan maailman kevyin mutta vahvin materiaali. Kawain pianoissa se mahdollistaa kevyemmän muotoilun, minkä ansiosta Millenium III-koneistomme on uskomattoman nopea ja helppo soittaa, samalla kuitenkin säilyttäen väkevän äänensä. Hiilikuidun jäykkyys tarjoaa pianisteille myös enemmän voimaa pienemmällä vaivalla. Sen kutistumisen ja turvotuksen sietokyvyn ansiosta nämä edut ovat soittajan käytössö johdonmukaisesti monien vuosien ajan – mitä tavalliset puiset osat eivät pysty tarjoamaan.

EDUT

Vahvuus
Hiilikuidun lisäämiseksi tunnettuun ABS-styreenistä valmistettuihin osiimme kasvatti vahvuutta 90%. Tämän ansiosta on mahdollista se, että ABS-hiilikuidusta valmistetut osat ovat vahvempia mutta samalla kevyempiä.

Nopeus
Kevyemmillä ABS-Carbon osilla on Millennium III-koneisto noi 25% nopeampi kuin tavallinen puinen koneisto.

Voima
ABS-hiili on jäykempää ja lähettää enemmän energiaa vasaralle jokaisella koskettimen painalluksella, antaen enemmän voimaa ja vähemmällä vaivalla.

Kontrolli
Kuori on suunniteltu uudelleen mikroskooppisella pintarakenteella, jotta pianissimon soittimiseen saadaan ennennäkemätöntä hallintaa.