SIIHEN ON MONIA SYITÄ

Kawai on yksi maailman suosituimmista pianovalmistajista, ja se tunnetaan korkealaatuisten soittimien rakentamisesta ja erinomaisista hinnoistaan. Kawain soittimet ovat jännittävä vaihtoehto muiden japanilaisten valmistajien soittimille.
Kawain tehtailla on uusimmat tuotantolaitteet flyygelin tuottamiseen, ja flyygelin valmistuksen laatua kehitetään jatkuvasti – yhdessä parhaimman osaamisen kanssa. Juhl-Sørensen on edustanut Kawaita Tanskan matkkinoilla vuodesta 1979.

Piano

Suosittu Kawain pianomalli K-2, joka on valmistettu japanissa, on monien vuosien ajan ollut myydyimpien pianojen listan kärjessä ja menestys selvästi jatkuu.
Vaikka K-2 onkin edullisemmassa hintaluokassa, se ei näy laadussa. Esimerkiksi kaikukoppa on valmistettu kiinteästä kuusipuusta ja siinä on vakaa rakenne, jonka neljä palkkia takaavat stabiiliuden ja pitkän käyttöiän.

Flyygeli

Myös Kawain flyygelit ovat hyvin rakennettuja, ja on vaikea löytää parempia flyygeleitä parempaan hintaan Pohjoismaisilta flyygelimarkkinoilta.

Äänet Kawain pianoissa eivät ole kovia ja leikkaavia, mitä ne voivat olla joissakin muissa aasialaisissa kosketinsoittimissa, vaan täynnä laulua ja eleganssia. Kawai tarjoaa laajan valikoiman pianoja ja flyygeleitä kaikissa hintaluokissa, ja voi siksi tyydyttää eniten toivomuksia.

Shigeru Kawai

Kawain käsin tehty flyygelisarja – Shigeru Kawai, on jännittävä vaihtoehto niille, jotka haluavat hienon äänen ja soittimen, joka on rakennettu parhaimmista puumateriaaleista. Lisäksi hiljattain kehitetty “Millenium III Action”-koneisto tarjoaa yhden parhaista ja tarkimmista pianon kosketuksista, jonka voi vain haluta.

Uuden Kawain soittimen voit nyt saada Juhl-Sørensenilta, joten tule ja koesoita eri malleja, ja kerro meille mielipiteesi niistä.

ATX3 ja ANYTIME

Soittimet, joiden takia naapurisi tulevat rakastamaan sinua!
Sinulla on mahdollisuus palkita itsesi hienolla akustisella pianolla, jonka sisälle on rakennettu digitaalipiano. Tämä tarkoittaa, että kun kytket järjestelmän päälle, digitaalinen laatikko käynnistyy ja muodostaa yhteyden kuulokkeisiin – ja näin soitat digitaalista pianoa.
Tämä on nerokas konsepti vaikkapa lapsiperheelle, jonka piano on sijoitettuna olohuoneeseen, ja pianon käyttöaika ei sovi muun perheen arkipäivään.

Näin voi myös varmistaa sen, että harjoittelija saa alkuperäistä akustisen pianon soittokokemusta ja näin ollen sormiin oikean liikkeen ja voiman.
On myös pidettävä mielessä, että nuoret itse voivat ja yleensä haluavat päättää, milloin he päästävät ympäristönsä mukaan konserttiin, ilman pieniä huomautuksia.
Tämä on myös hyvä tilaisuus niille opiskelijoille, jotka asuvat kimpassa tai pienessä kerrostaloasunnossa, jossa voi helposti saada valituksia naapureilta. Tässä on hyvä mahdollisuus harjoitella koko päivän ajan ilman, että vesiputkia tai etuovea hakataan, tai että katto ja lattia ovat täynnä reikiä, kun soitosta ärtyneet ylä- tai alakerran naapurit ovat hakanneet kattoa tai polkeneet lattiaa.

Vapaus käyttää milloin itse haluat!

Ääniä voi vaihtaa, sillä niitä löytyy monia erilaisia, ja näin ollen opiskelija voi harjoitella kotona vaikkapa cembalon tai urkujen soittamista. Pianon phono-liitännän avulla äänen voi lähettää soittamaan stereojärjestelmän kautta olohuoneessa ja siten saada paremman kuvan omasta soitosta.

ATX3 Kawailta on viimeisin lisäys Anytime-soittimien joukkoon.
Monet ATX 3:n todella hyvät mahdollisuudet säilyvät ATX:ssä, mutta uudet tallenteet ja äänet, pikanäppäimet ja tallennusominaisuudet ovat kehittyneet ja tehneet ATX:stä erittäin helppokäyttöisen, tyylikkäällä muotoilulla ja hyvällä tekniikalla ja laadulla, jota ei löydä muilta valmistajilta. Tämä parannettu versio mittaa kosketuksen vasaroiden päissä olevien valosensoreiden avulla. Tällä tavoin saat paremman tuntuman digitaalipianoa soittaessasi.

KAWAIN AVAINSANOJA

Innovaatio: Kawai on viimeisten 35 vuoden ajan ollut yksi innovatiivisimmista pianon ja flyygeleiden valmistajista. Kawai oli ensimmäinen, joka käytti mekaniikassaan hiilikuitua, ja se on osoittanut positiiviset ja pitkäikäiset vaikutuksensa.

Perhe: Koichi Kawain perustama Kawai on ollut perheyritys vuodesta 1927. Shigeru Kawai otti isänsä yrityksen haltuunsa 1955, ja vuonna 1989 siirtyi yritys Shigerun pojalle Hirotaka Kawaille, ja hän on ollut mukana investoimassa miljoonia dollareita uusiin ja parempiin teknologioihin, jotta soitinten valmistus voisi saavuttaa suorituskyvyn korkeat tavoitteet.

Kokemus: Yli 2500 työntekijää ja jakelu yli 80 maahan ympäri maailmaa; Kawai on onnistunut osoittamaan oman arvonsa. Yli 80 vuoden kokemuksellaan Kawai on auttanut muodostamaan modernin pianon, johon olemme tänä päivänä tottuneet.

Hiilikuitu: Kawai oli ensimmäinen, joka otti hiilikuidun käyttöönsä mekaniikassaan. 1960-luvun lopuilla Kawai aloitti käyttämään ABS:ää (Akryylinitriilibutadieenistyreeni) mekaniikan keskiosassa, ja se on osoittautunut uskomattoman kestäväksi – itseasiassa se on voimakkain materiaali, joka tunnetaan. Tänä päivänä viimeisin innovaatio ABS-hiilikuitumekaniikan kehityksessä tunnetaan nimellä Millenium III.

Fokus: Fokus on yksityiskohdissa. Kawai on yli 85 vuoden ajan kehittänyt kaikki akustisen soittimen yksistyiskohdat, joiden ansiosta Kawai on saanut monia palkintoja työstään. Huomiota vaaditaan myös työntekijöille, jotka työskentelevät kovasti joka päivä varmistaakseen korkean laadun ja parhaiden puumateriaalien käytön.

Intohimo: Kun on rakentanut pianoja ja flyygeleitä yli 85 vuotta, vaaditaan intohimoa ja tahtoa, sekä voimaa kehittää edelleen ja uskaltaa luoda maailman parhaimpiin kuuluvia soittimia. Tämä intohimo on myös merkinnyt sitä, että eritys on kulkenut sukupolvelta toiselle, ja on vielä tänä päivänäkin perheomistuksessa.

Kilpailut: Kawain soittimet ovat saavuttaneet kansainvälisen tunnustuksen korkean tason. Suurimmissa kansainvälisissä kilpailuissa kultamitalin voittaneet valitsevat Kawain flyygelit ja pianot. Mutta eivät vain taiteilijat, jotka soittavat soittimia, voita palkintoja, vaan niin tekevät myös soittimet. Sekä digitaaliset että akustiset soittimet ovat voittaneet monia palkintoja suunnittelusta, laadusta, äänestä sekä innovaatioista.

Asiakkaat: Kawailla on asiakkaita, jotka palaavat heille aina uudelleen, ja tämä on Kawain yrityksen ydin. Kawaille ja Kawain jälleenmyyjille on tärkeää, että asiakkaille voidaan tarjota korkealaatuisia musiikkisoittimia. Kawain asiakkaana saat korkeimman laatuista asiakaspalvelua tunnetuilta jälleenmyyjiltä kaikkialla maailmassa.

Hinta: Kawain soittimissa on parhain laatu edullisimpaan hintaan. Se on innovaatio, joka pystyy tarjoamaan parhaat soittimet parhaaseen hintaan. Siksi Kawai on myös yksi myydyimmistä soittimista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Ympäristö: Vuonna 1997 Kawai sai ensimmäisenä pianoteknologian alalla ISO 14001-sertifikaatin. Se on kansainvälisesti hyväksytty standardi, joka muodostaa perustan ympäristöasioiden hallinnalle. Ensin se annettiin Kawain Ryoyo Grand Piano Facilitylle, myöhemmin Kawain Maisaka Upright Piano Factorylle ja lopulta Kawain Märchen Digital Piano Facilitylle. ISO 14001 tarkoittaa, että Kawai tekee aloitteita puiden uudelleen istuttamisesta, energian ja jätteiden vähentämisestä, sekä luonnonvarojen säilyttämisestä. Tämä ympäristötoimien painottaminen on kiinteä osa Kawain sitoutumista tulevaisuuteen – ja maailmaanmme.

Kawain tehtaiden ylimääräinen puu käytetään lasten lelujen valmistamiseen.

Huolto: Kawai rakentaa tänä päivänä eräitä kestävimpiä soittimia, mutta jos tulee mitä tahansa ongelma, on soitin todella yksinkertaista korjata!

MPA: MPA tarkoittaa Master Piano Artesaania – kaikki, jotka ostavat Shigeru Kawain, saavat alle kahden vuoden sisään vierailun Master Piano Artesaanilta, joka säätää soittimen huoneesseen ja tarpeisiisi sopivaksi. Erittäin hyvä pianoteknikko varmistaa, että sinulla on maailman paras soitin!

Omaa luokkaansa! Kawain soittimet ovat omaa luokkaansa – maailmanluokkaa!