Käsityöläisen tehtävä

Rakkaus musiikintuotantoon sijaitsee syvällä sydämessä niillä, jotka pyrkivät saavuttamaan arvokkaan Master Piano Artesaanin arvonimen. Joillekin se on sisäinen kutsumuksen tunne, joka innostaa tähän ainutlaatuiseen mestaruuden etsintään. Tie on pitkä ja vaikea: arvonsa on todistettava maailman arvostetuimmissa konserttisaleissa ja kansainvälisissä pianokilpailuissa.

Mutta niille, jotka saavuttavat Master Piano Artesaanin roolin, on annettu harvinainen etuoikeus luoda työkaluja, joilla on ääretön määrä mahdollisuuksia. Omalla ainutlaatuisella musiikillisella persoonallisuudellaan käsityöläinen muuttaa jokaisen Shigeru-pianon erottuvaksi taideteokseksi, joka on valmis löytämään todellisen ja pysyvän äänensä taiteilijan käsissä.

KUNNIA, JOKA SÄILYY

AINUTLAATUINEN VIERAILU

 

Shigeru Kawain toive oli, että hänen kunniansa pysyisi osana kaikkia, jotka jatkavat hänen perintöään. Tästä syystä ne, joilla on Shigeru Kawai-piano, saavat vierailun yhdeltä eliitti Master Piano Artesaanilta kahden ensimmäisen vuoden aikana pianon ostosta. Meidän etuoikeutemme on tarjota täydellinen konsertti-tason säätö ja viritys lahjaksi niille, jotka ovat valinneet Japanin johtavan piano.

INTUITIO

TAIDE ITSESSÄÄN

 

Kyky valita oikea puu, joka voi kommunikoida sujuvasti jokaisella tunteiden tasolla tulisesta hurmasta ja pehmeään kuiskaukseen, on itsessään taidetta. Riippumatta siitä, onko kyseessä kuusi kaikupohjaan, mahonki vasaaroihin tai vaahtera kielisiltaan, maailmanluokan pianon jokaiselle erilliselle osalle valittu materiaali on täydellinen tehtäväänsä. Shigeru-käsityöläiset ovat käyttäneet vuosikymmenten ajan tätä harvinaista kykyä erottaa toisistaan tyydyttävä ja suuremmoinen. Tämä on se kunnianarvoinen viisaus, se intuitio, jonka voi kuulla ja tuntea jokaisessa Shigeru-pianon sävelessä.

SEESTEYS

RAUHALLINEN LÄHTÖPAIKKA

 

Ajalla on vähän merkitystä Shigeru-pianon luomisessa. Ei ole kiirettä loppuun, ei painetta suorittaa, ei vaativia määräaikoja. Jokainen käsityöläinen ymmärtää, että lopullinen prioriteetti on täydellisyys. Tämä selittää, miksi jokainen valmistusprosessin elementti on kolmesta viiteen kertaan pidempi ja miksi Shigeru-työpaja on tyynen keskittymisen ja rauhallisuuden paikka.

Jos Shigeru-pianon resonoivan musiikin taustalla on jokin salaisuus, on se tämä rauhallinen lähtöpaikka, jossa sydämelle, mielelle ja hengelle annetaan aikaa hengittää ja vapaus kohota korkeuksiin.

HARVINAISUUS

RAJOITETTU AARRE

 

Erityisesti valittujen materiaalien käytön sekä tarkan käsityön ansiosta nämä soittimet ovat harvinaista sekä luonteeltaan että määrällisesti. Jokainen Shigeru-piano on Limited Edition-aarre, joka on syntynyt taiteilijan elinikäisten unelmien täyttämiseksi.