HÄNEN KUNNIANSA EDISTÄMINEN

JALO SOPIMUS

Kunnia on pyhä kaikille kulttuureille ja todellakin pyhä japanilaisille. Se on jalo sopimus, joka sitoo yksilön sanat ja teot erottamattomasti hänen nimensä arvoon ja sisältöön. Ei ole suurempaa kunnianosoitusta, ei suurempaa sitoumusta kuin asettaa nimensä käsiensä työhön.

Alustavasta suunnittelusta aina parhaiden materiaalien valintaan ja Master Piano Artesaanien käsityönä tehtyyn kokoonpanoon, jokainen Shigeru-piano on tinkimättömästi käsityötä, päättymättömän omistautumisen symboli – syvällinen ylpeyden ja kunnian ilmaisu.

Shigeru Kawaille muita vaihtoehtoja ei ollut.

.

Kigarashi Premium Aged Soundboard

Shigeru-pianoissa oleva räätälöity kapeneva kaikukoppa on valmistettu yksinomaan valmistettu parhaimmasta kuusesta, kypsytetty perinteisellä kigarashi-prosessilla, joka käyttää vain ajan ja luonnon voimia, jotta puu voi saavuttaa luonnollisen tasapainon. Tämä pitkä ja huolellinen prosessi antaa Shigeru-pianoille ainutlaatuisen rikkaan äänenlaadun.

Shiko Seion-vasarat

Shiko Seionin vasarat – jotka saavat nimensä japanilaisista sanoista “lopullinen ääni” – ovat meidän Master Piano Artesaaniamme yksinomaista aluetta, ja he valvovat niiden valmistamista alusta loppuun. Jokainen vasara painetaan huolellisesti käsin ilman lämpöä ja “voicing” tehdään huolellisesti ilman keinotekoisia kovettimia, jotta varmistetaan erinomainen dynaaminen reaktio ja ilmaisu.

Konsei Katagi-reuna

Ainutlaatuinen Konsei Katagi-reuna käyttää erottuvaa jalopuuta ihanteellisen äänen tasapainon saavuttamiseksi. Sisäreunassa pienihuokoisia jalopuita, jotka tarjoavat erinomaista kirkkautta ja projektointia, on vuoroteltu tiiviiden, suurikokoisten lehtipuiden kanssa, jotka tarjoavat lämpöä ja täyteläisyyttä. Näiden rakenteellisesti erilaisten lehtipuiden synergia tuottaa voimakkaan, hyvin pyöristyneen äänen rikkauden, joka on Shigeru-pianon tunnusmerkki.

Stretcher Over-Lap Integrated Design

Stretcher Over-Lap Integrated Design (SOLID)-rakenne luo poikkeuksellisen jäykän pohjan tukemaan kielien jännitystä. SOLID-rakenteessa viritystukki on sovitettu levylle käsin. Sitten viritystukki ja päällekkäiset pingotuspalkit on integroitu yhdeksi rakenteeksi ja ankkuroitu tukevasti reunaan. Tuloksena syntyvä rakenne omaa poikkeuksellista voimaa ja jäykkyyttä varmistamaan vakaa viritys ja voimakas ääni.

Konserttipituiset koskettimet

Jalopuusta valmistettujen vaahteraisten koskettimien käyttö lisää jäykkyyttä koskettimille energiansiirron parantamiseksi. Shigeru Concert-sarjan soittimien uudelleen muotoiltuja koskettimien pituus on kaksinkertaistettu poikkeuksellisen energiansiirron ja optimaalisen tehon aikaansaamiseksi.

Millenium III-koneisto

Arvostettu Millennium III-koneisto käyttää uusimpia ABS-Carbon-komponentteja, jotka ovat poikkeuksellisen kevyitä ja jäykkiä, tarjoamaan nopeampaa toistoa ja tehoa pienemmällä vaivalla. Mikroskooppiset pintarakenteet valikoiduissa koneiston osissa tarjoavat erinomaisen reaktion ja kontrollin.

Temaki-bassokielet

Japanin kielellä sana “temaki” tarkoittaa kirjaimellisesti “käden haavaa”. Kiirehtimättömässä temaki-prosessissa käsityöläinen ohjaa kärsivällisesti kunkin yksittäisen bassokielen käämityksen käsin täydellisen tarkkuuden ja jännityksen varmistamiseksi rikkaan luonteen ja erinomaisen äänen syvyyden saavuttamiseksi.

Kuusesta valmistetut palkit

Kuusi tunnetaan erinomaisesta kyvystä johtaa ja säästää äänen energiaa. Sitä pidetään kuitenkin yleensä liian arvokkaana käytettäväksi rakennemateriaalina. Shigeru-pianojen kaikki alapuoliset palkit on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta kuusesta.

Tupla-pivot vaimennin

Shigeru-pianon jokaisessa ominaisuudessa ilmenee ammattilaisten tarpeiden tarkka huomiointi. Yhtenä esimerkkinä toimii tupla-pivot vaimennin, joka on alun perin kehitetty Shigeru Kawai EX-konserttipianoille, ja se mahdollistaa tasaisemman puolipedaalin hallinnan herkkää ilmaisua varten.