Kawai MP-sarja voitti MMR-lehden ‘Dealer’s Choice’-palkinnon

Musical Merchandise Review (MMR):n vuoden 2019 “Dealer’s Choice Awards”-tulokset on julistettu ja Kawain MP-sarjan keikkapianot ovat “Pro Digital Keyboard Line of the Year” jo toista vuotta peräkkäin.

Lehti tutkii vuosittain soittimien jälleenmyyjiä Pohjois-Amerikassa ja kehottaa jälleenmyyjiä äänestämään suosikkituotteitaan ​​useissa eri luokissa. Kunkin luokan voittajat saavat arvostetun MMR:n ‘Dealer’s Choice Award’-palkinnon, ja tunnustuksen yhtenä soitinteollisuuden hienoimmista tuotemerkeistä ja tuotteista.

MP11SE- ja MP7SE-ammattitason keikkapianoissa yhdistyvät Kawain johtavat koneistot puu- ja muovikoskettimilla sekä ilmeikäs Harmonic Imaging XL-äänitekniikka, jotka tuovat pianon autenttisuuden studioon ja lavalle. Upeiden Shigeru Kawai SK-EX-, SK-5- ja Kawai EX-akustisten pianoäänien lisäksi MP-malleissa on myös valikoima realistisia sähköisiä pianoääniä todentuntuisilla tehosteilla ja vintage vahvistin/kaiutin-simulaatioilla. Live-esiintyjälle suunnitellut MP-soittimet tarjoavat erinomaisen reaaliaikaisen hallinnan sekä eri toiminnoille kuten splits ja layers että monimutkaisille äänisäädöille kattavalla ulkoisia laitteita hallinnoivalla MIDI-ohjaintoiminnolla.

MP11SE ja MP7SE tulevat tukevalla puu- ja metallirungolla jonka flyygelimäiset kiiltävät eebenpuusivut sopivat erinomaisesti ammattimuusikoille, jotka eivät hyväksy kompromisseja.

“Dealer Choice Awards” perustettiin vuonna 1992, ja se on saanut maineen yhtenä tärkeimmistä soitinalan kunnianosoituksista. Kawain RX-sarjan flyygeli ja K-3-pystypianot ovat osoittautuneet hallitsevaksi voimaksi ja ovat voittaneen luokassaan useina peräkkäisinä vuosina, kun taas CA-, CN- ja MP-sarjan digitaalisoittimet ovat myös saaneet useita palkintoja.

Tämän vuoden menestys kasvattaa Kawai:n MMR-palkintojen määrän yhteensä 21:een ja heijastaa yrityksen pitkäaikaista suosiota jälleenmyyjien ja asiakkaiden keskuudessa.