Kawain uusi Novus NV5

Kawai on ylpeänä ilmoittanut lisäyksestä ensiluokkaiseen hybridipianojen NOVUS-sarjaan: NV5. Kyseessä on toinen soitin sarjassa, johon jo kuuluu palkintoja voittanut vuonna 2017 markkinoille tuotu NV10.

NV5 on tyylikäs pystymalli samalla Millennium III-koneistolla kuin Kawain arvostetussa ammattitasoisten pystypianojen ‘K’-sarjassakin, jonka tarkat optiset anturit havaitsevat kunkin hybridivasaran liikkeen. Aivan kuten ensimmäinenkin Novus-soitin, NV5 on varustettu aidolla akustisen pianon vaimennusmekanismilla, jonka ansiosta tärkeä fyysisen yhteys koskettimiston ja polkimien välillä säilytetään mahdollisimman autenttisen soittokokemuksen takaamiseksi.

NV5 on myös kehitetty yhteistyössä huippuluokan audio-asiantuntija Onkyon kanssa, ja siitä löytyykin tehokas vahvistin- ja toistojärjestelmä Kawain ainutlaatuisella TwinDrive-tekniikalla, joka toistaa Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin uskomattoman äänen. Moderni NV5 tukee sekä Bluetooth® MIDIä että audiota, ja siinä on useita käteviä ominaisuuksia, joihin pääsee helposti käsiksi laitteen vasempaan poskikiinnikkeeseen upotetulta suurelta LCD-kosketusnäytöltä. Soittimen erittäin pienikokoinen kabinetti on vain 46 cm syvä – paljon pienempi kuin perinteisen pystypianon syvyys – ja nykyaikainen muotoilu ja tahraton eebenpuuviimeistely viimeistely takaavat, että tästä upeasta soittimesta tulee jokaisen huoneen keskipiste.

Ominaisuuksia:

 • Millennium III Hybrid upright piano keyboard action with optical hammer sensing system
 • Real upright piano damper mechanism for true key and pedal weighting
 • SK-EX Rendering sound engine with multi-channel piano sampling
 • Premium audio processing, amplification, and speaker technologies powered by Onkyo
 • 3rd generation TwinDrive Soundboard Speaker system featuring Onkyo transducers
 • Integrated Bluetooth® MIDI and audio for wireless communication with smart devices
 • Modern 5″ LCD touchscreen display with intuitive swipe operation
 • Flexible Virtual Technician function with 19 adjustable parameters
 • Convenient WAV/MP3/MIDI file record and playback via USB memory
 • Attractive topboard speaker cover crafted by Danish textile house Kvadrat
 • Stunning ebony polish cabinet design with Soft Fall fallboard system